De waarheid over permanente ontharingsproducten

Suikerwax

 

Suikerwas wordt als een soort kauwgom op de huid gesmeerd in de richting van de haargroei. Het gebruik van een sjabloonachtige houder om de wasstrip vorm te geven en een beetje was op de borstel zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid was wordt gebruikt om het te behandelen gebied te bedekken.

Wanneer de waxstrips aan elkaar vastzitten, worden ze in de tegenovergestelde richting van de haargroei losgetrokken, waardoor de haren worden meegetrokken. Terwijl het haar naar beneden wordt getrokken, wordt het vervolgens op dezelfde manier verwijderd.

Vrouwen zijn er altijd trots op geweest dat hun uiterlijk een weerspiegeling is van hun innerlijke schoonheid. De meesten genieten van het gevoel dat hun teint een geslaagde afspiegeling is van hun Zonnegod-achtige status. Gladgeschoren gezichten zijn gebruikelijk en mannen geven er in het algemeen de voorkeur aan dat hun gezicht glad is.

De unibrow is echter een probleem voor alle mannen. Of het nu blond, bruin of zwart is, het is een travestie waar zo snel mogelijk iets aan moet worden gedaan. De meeste methoden om haar permanent te verwijderen, zowel bij mannen als bij vrouwen, omvatten elektrolyse en laserprocedures. Er zijn ook enkele vrij verkrijgbare producten die adverteren met het verwijderen van wenkbrauwen met hete was of met een pincet. De meeste van deze producten, hoewel goedkoop, zijn niet succesvol.

Een paar van deze producten hebben hun beweringen veranderd inFact: Veel van deze producten beweren dat ze permanente ontharing kunnen veroorzaken. Permanente ontharing? Haar? Het antwoord op deze vraag is ja en nee. Sommige producten kunnen in orde zijn voor mannen waar elektrolyse wordt uitgevoerd. Maar iedereen die overweegt een van deze producten te gebruiken, moet zeker zijn van de geschiktheid ervan.Helaas hebben veel fabrikanten dit verwerkt in een rimpelwig. Een rimpelwig bevat siliconenkorrels die beweren dat ze de haarfollikel afremmen. Deze bewering is niet op feiten gebaseerd.

Voor degenen die meer schrik hebben, die brandwonden hebben opgelopen als gevolg van wasbehandelingen, moet u van tevoren nagaan of de wrat zal terugkomen of niet.

Tenslotte kunnen harsen, epileren of sugaren een goede optie zijn voor wie een tijdelijke oplossing nodig heeft. Er dun uitzien is zeker geen optie.

Ten minste één van deze ontharingsproducten moet een permanente oplossing kunnen bieden. Als er een paar maanden voorbij zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over de gevreesde unibrow. Het lijkt erop dat de productontwikkeling zodanig is verbeterd dat hete was en een pincet minder pijnlijke ervaringen opleveren.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.