haartechnieken voor haartransplantatie

Fue

Bij haartransplantatie werd gebruik gemaakt van de traditionele… wacht op het… wacht op het… soort aanpak, in wezen wat ik hier doe. Het is te lang om hier alle manieren uit te leggen om haren op het hoofd te zetten die je wilt transplanteren. Dit is een probleem voor kale mannen. Het kan ze niet schelen of ze hun haar laten groeien en/of gezond houden, maar ze zijn bang(!) dat andere mensen zullen merken dat ze hun eigen haar niet hebben. Oh, alsjeblieft.

Avontuurlijk, toch? Nou, ik hoop alleen dat die mannen die kaal zijn niet zoveel om mijn welzijn geven. Dit is waar mijn fue haartransplantatie alles verpestte.35 haren, 2ons. groeitijd, fijne lijntjes, rimpels, drugs, alcohol, dat allemaal… en een hoofd vol met rood, lelijk, ongebruikt haar. 35 haren, 2ons. groeitijd, fijne lijntjes, rimpels, drugs, alcohol, dat allemaal… en een hoofd vol met rood, lelijk, ongebruikt haar. 35… oh nee, daar gaan we weer, een nieuwe dag, een nieuwe fles, kan je dat geloven? Into the red ugly… wacht even, nu ik er aan denk, dit begint mij ook te overkomen. Wat moet een meisje doen, naalden onder haar armen steken, bloed trekken, meer rode lelijke haren maken… nou, ik denk dat ik liever dood ben dan mooi.

Toen ze de transplantatie ontwierpen, wisten ze dat als het haar weg was… ze het op een of andere manier zouden moeten verwijderen. Maar, dat deden ze niet en raad eens? Ze blijven meer en meer geld verdienen, en wij zijn allemaal hun sukkels. Het is een nooit eindigende strijd: Het gevecht om de rangorde van je haartransplantatie, en als je eenmaal begint te vechten, blijven ze meer haar aan je hoofd toevoegen. Neem een willekeurig modetijdschrift en u ziet tientallen modellen en actrices met een hoofd dat de ene maat groter is dan de andere. Vraag het aan een mode-adviseur en ze zullen je hetzelfde vertellen: Jarenlang haar laten groeien heeft ons geen andere keuze gelaten dan dit als ons lot te accepteren. Nou, ik zeg “nooit,” maar ik zeg ook “respecteer je tijd.” De meeste mensen denken helemaal niet na over hun tijd. Ze hebben het gevoel dat tijd een oneindig aanbod vereist, dus herhalen ze eindeloos, “Ik heb het druk,” of “Ik kom daar later wel op,” of “laat maar,” enz. De realiteit is dat oneindig veel tijd oneindig veel geduld en oprecht respect voor jezelf vraagt, en als je deze cruciale stap overslaat, betekent dat meestal dat je je uiteindelijk rot gaat voelen over die tijd. Je hoort bij het programma, weet je nog?Basisprogramma: 1. Doe je onderzoek. Je gaat hier veel tijd aan besteden. Slecht opgeleide en geadviseerde mensen hebben de neiging u te wijzen waar u nodig bent en u voor te stellen contact met hen op te nemen. Het probleem is dat ze misschien in bezittingen zitten, ergens anders wonen en gewoon geen idee hebben hoe ze met u in contact kunnen komen. Cool, zelfverzekerd, jeĀ  hebt niets met hen te maken en zij hebben niets met jou te maken.

Lees meer

Hair loss treatment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.