Het gebruik van pommade

Pomade Rotterdam

Het gebruik van pommade kan worden teruggevoerd tot de oudheid. De Grieken gebruikten het om hun huid in vorm te brengen en hun beendergestel te beschermen tegen de zon. De Romeinen, die onder extreme werkdruk stonden, vonden het gebruik van pommade nuttig om hun lichaamstemperatuur te verhogen en zich tegen de hitte te beschermen. In de moderne tijd wordt pommade door de meeste vrouwen gebruikt om pantsers te verwijderen en door de meeste mannen om het haar te stylen.

De verschillende soorten pommade – die er zijn in de vorm van lotions, crèmes, schuim en vloeistoffen – hebben verschillende functies en passen verschillende werkingsprincipes toe: Pommade lotions – ze zijn bedoeld om te functioneren als een dressing voor het haar, niet als een manier om de haarkleur te veranderen. Pommade lotions zijn een alternatief voor het gebruik van haarverf.Het belangrijkste principe is om het haar te kleuren, niet om de huid te kleuren. Aangezien haarverf direct op de hoofdhuid en de huid wordt aangebracht, is de kans op huidirritatie en huiduitslag groot. Pomadecrème wordt in kleine hoeveelheden gebruikt als finishing touch na het gebruik van haarwax en crèmes. In principe is het een lotion die dikker en vettiger is dan wax en crème. Het is ideaal om een emolliërende kam te gebruiken voor nat haar.

Pommade lotions en crèmes worden veel gebruikt door mannen om het haar te stylen. Scheren is niet meer in de mode en waxen is een tijdrovend proces. Om gladder haar te krijgen met pommade, kunt u uw haar langer laten groeien. Met deze methode kunt u een grote hoeveelheid pommade nemen en deze over de lengte van het haar verdelen. Laat het haar natuurlijk hangen. We weten allemaal dat het meest voor de hand liggende voordeel van het gebruik van pommade de ontspanningstijd is. De tijd die u voor de spiegel moet doorbrengen is helemaal niet tijdrovend. Als u een inspanningsprobleem hebt, zal het u enorm helpen om uw hoofdhuid te masseren en de knopen te verwijderen terwijl u dat doet. Dit geldt vooral voor mensen die dagelijks sporten. Ten tweede uw probleem met wild haar moet een ding van het verleden zijn. De kam zal u helpen in het hebben van een regelmatige stijl voor je haar. U kunt kiezen voor een kam die is gemaakt van elastiek, en sommige van jullie mensen die krullend haar hebben, weet je de basis van een kam.

Lees meer

Barbier 
Barbershop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.