Het geheim om er goed uit te zien

Barbier Veenendaal

 

Het is niet ongewoon dat deze plaatsen er een beetje eng uitzien, maar ze zijn niet noodzakelijk slecht. In feite kan de barbier een vindingrijk genie zijn als het op duimen aankomt. Ja, hij/zij is misschien opgeleid om de rug van mensen te knippen als ze te lui zijn om het zelf te doen. Of misschien zijn ze gewoon heel goed in het steken van hun borst door de strop van de kapper en het overal spuiten. Ook hebben ze, net als wij, waarschijnlijk een hoop trucs en tips om hun klanten er beter uit te laten zien. Misschien weten zij iets dat wij niet weten.

Je weet wel, de jongen/meid staart naar je six-pack buikspieren en zuurstoftank, en je wilt hem eigenlijk wel helpen om die buik voller te maken, of om die six-pack te krijgen. Je vraagt je af wat ze gaan denken als ze die dingen uit je mond zien komen. Nou, vraag het ze. Ze zullen niet al te verbaasd zijn om te zeggen dat je six-pack ziet er fantastisch uit, zolang je die buikspieren in de best mogelijke vorm te houden. Vergeet ook niet dat lichaamsbeweging de huid exfolieert en dit helpt om je six-pack er een stuk beter uit te laten zien.

Vraag je vrienden en familie waar zij hun wekelijkse workout doen. De meesten van hen zullen het je graag vertellen. En als ze het niet weten, kun je het vragen. We hebben het hier over alle niveaus van zwaarlijvigheid.

Vraag aan die vriend(in) op wie u altijd rekent, of hij/zij een goede plaats weet om goede gewichten te vinden om te trainen. Vraag ook of ze weten hoe je ze moet gebruiken. De meesten zullen je met plezier de basis uitleggen, maar als je echt een workout wilt krijgen zoals het heffen van gewichten is er wel een andere man/vrouw die je zal helpen. Je moet ook vragen of ze weten een veilige gewichtsbereik om te werken op. De meeste mensen zullen zeggen dat ze een gewicht kennen waarvan ze denken dat het goed is voor hun metabolisme. Ook, als u wilt toevoegen sommige gezicht/lichaam sporten in uw workout, dan moet u ook vragen of ze weten hoe weerstand bands te gebruiken.

Vanaf hier zou je klaar moeten zijn om voor jezelf te gaan trainen. Een goed trainingsprogramma zal zijn om gewoon de calorieën op te schrijven die je verbrandt tijdens de training. Na een tijdje kun je gewoon naar je calorieën kijken en erachter komen waar je tekort bent gekomen. calorieën die je verbrandt tijdens cardio-oefeningen hangen ook af van hoe hard je werkt. Sommige dagen zul je moe en pijnlijk zijn na je workout. Als je hard gewerkt hebt dan verdien je een dagje in de spa. Probeer een routine te creëren zodat je je niet verveelt en maak er een dagelijkse gewoonte van. Het duurt niet meer dan een paar weken om een goede routine voor jezelf te vormen.

 

LEES MEER :

Kinderkapper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.