Hoe haalt u het meeste uit uw huid?

Tattoo Utrecht

Tatoeage vervaagt: Naarmate de tijd verstrijkt, zal een tatoeage vervagen. De meeste vervagen echter binnen vijf tot tien jaar. Een deel van het proces is hoe vaak je een tatoeage laat vervagen. Veelvuldig vervagen wordt veroorzaakt door blootstelling aan de elementen.Fungus Wanneer een nieuwe tatoeage onder je huid groeit, gaat een demodex folliculorum gepaard met verschillende schimmelinfecties. Deze infecties versnellen het vervagingproces. Demodex folliculorum voedt zich met de levende huidcellen onder de tatoeage. De schimmel voedt zich met de proteïne bestanddelen tot het vernietigd is. Vernieuwing van huidcellen Ongeveer elke maand worden de huidcellen in de laag net onder het getatoeëerde huidgebied, inclusief de ontbrekende cellen, vervangen. De levende cellen die naar de oppervlakte zijn  geduwd, nemen zuurstof op. Terwijl ze zuurstof inademen, maken ze verse nieuwe huidcellen aan. Deze cyclus vindt overal in het lichaam plaats, wat verklaart waarom onze huid zo accuraat reageert op onze steeds veranderende gezondheidstoestand.

Uw huid zal op natuurlijke wijze exfoliëren (de dode huidcellen verwijderen) naarmate u ouder wordt. Exfoliëren brengt het vernieuwingsproces van de huid op gang, zodat het verlies van de dode cellen traag verloopt. Het werkt ook stress verlagend. Co-enzym Q10 Het belangrijkste enzym in dit proces is co-enzym Q10; het produceert 10 keer meer CoQ10 dan welke andere vorm van CoQ10 dan ook. Als je niet genoeg CoQ10’s in je lichaam hebt, zullen je huidcellen daaronder lijden. Ze zullen zwakker zijn en vatbaarder voor beschadiging. CoQ10 is ook nodig voor de elasticiteit en antioxidantwerking van uw cellen. Dus, hoe beter je gezondheid, hoe beter de CoQ10 concentratie in je cellen zal zijn. Hoe krijg je genoeg CoQ10 binnen? Alarmerend is dat naarmate we ouder worden, ons lichaamCoQ10s verliest.Het wordt vervangen door nieuwere, zachtere, meer flexibele cellen.Maar, als CoQ10 concentraties toenemen in onze cellen, vormen ze actief een blokkade. Deze dode cellen kunnen zich niet meer bezighouden met het belangrijke celcreatieproces.De Werken, de gezondste cellen zijn nu dode cellen.In dit geval, treedt de oorzaak van de afbraak van elasticiteit en/of collageen, op… of neemt toe.

Hoe krijg je CoQ10 CoQ10 is een polyfenolische verbinding die in de natuur voorkomt. Het wordt geëxtraheerd, gezuiverd en verkocht als een actief ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Misschien heb je de naam ook wel eens gezien in een antiverouderingsproduct. Er wordt gezegd dat het wonderen verricht in het laboratorium, waar het erom bekend staat cellen te herstellen, te wissen en te verjongen. Nu vraag je je misschien af hoe een actief ingrediënt in een plaatselijk huidverzorgingsproduct precies werkt om de elasticiteit en het collageen van de huid te verhogen? Het werkt door stimulatie. In plaats van alleen maar het ontstaan van verouderingseffecten tegen te gaan, door de huid te ontdoen van haar grootste bijdrager, de dode cellen, zal CoQ10 daadwerkelijk beginnen met het herstellen van de schade. Hydroderm, zoals acetylhexapeptiden, die ook de collageenproductie stimuleren en helpen de huid jeugdig te houden. Hydroderm staat dus goed aangeschreven bij de FDA voor een peeling die wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en de groei van gezonde, vitale huidcellen te stimuleren.

Lees meer

Piercing studio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.