Hoe houd je je hersenen gezond?

Particuliere ouderenzorg

Het ergste wat je hebt verwacht is hoeveel het ouder worden in je leven gaat veranderen. Met alle potentiële gekte die deze mensen hebben, is het goede en medisch bewezen idee dat als je je hersenen kunt behouden, het snel beter zal gaan. We weten dat als je hersenen op hun top werken, andere delen van je lichaam dat ook kunnen. Met meer dan één brein als gezondste, werkt dit aan het vermogen dat de hersenen de eerste zijn om nieuwe paden naar het lichaam te bouwen.

Bij de eerste controle zal u dus gevraagd worden een hersentest te doen, om informatie te verzamelen die kan helpen bij het nauwkeurig vaststellen van problemen die met ouderen te maken hebben. Deze tests kunnen op het formulier E vast worden geschreven, soms zullen plaatselijke artsen vragen om het monster op te sturen naar een instelling die het zal analyseren. Er kan een basistest zijn om te bepalen wat de zwakke plek in de gezondheid is, en een meer gedetailleerde test tijdens het volgende bezoek aan de dokter. Zo weten de artsen waar ze nog meer aandacht aan moeten besteden in de periode dat de test wordt uitgevoerd. Dit kan van velerlei aard zijn, sommigen zullen vragen hoe wij in het algemeen voor u en uw naasten zorgen, er kan zelfs een clinicus zijn die deel uitmaakt van het personeel van de huisarts. De arts die voor u zorgt, is degene die alle tests zal doen die nodig zijn.

Zodra het probleem is gevonden en de arts er voldoende vertrouwen in heeft dat een nieuwe behandeling nodig is, begint u aan een uitgebreid revalidatieprogramma dat bestaat uit opbeurende, ontspannende, gecoachte ademhaling, B12-suppletie en gastsprekers zoals Dr. Joe Vitolszinksi die de groep zal leiden bij het geven van visuele en auditieve hertraining. Na de workshop zul je voelen en als gevolg daarvan zullen je hersenen in hun grootste capaciteit werken, de negatieve delen van je zintuigen tot zwijgen brengen en dieper gebruik maken van wat diep in je zit.

Het is een feit dat uw hersenen en lichaam gezond willen zijn, dus zorg goed voor uzelf door atletische training,ibrionic stimulators, fitness en goede voeding, goede rust en tijd om te leren zodat dit uw gezondheid zal verbeteren. Als je dit kunt doen, ben je gezond aan het worden en niet alleen maar beter ouder aan het worden. Dit is een beproefde, en moet worden gebruikt in combinatie met andere remedies, zodat u zich snel beter zult voelen, en wanneer u zich ooit beter gaat voelen, voelt u zich gezonder. Uw lichaam in topvorm houden tijdens de eerste dagen na de ziekte samen met het maken van operatieplannen in uw bezoek aan de dokter is essentieel voor uw herstel, goede voeding houden, voor uw huisdieren zorgen en rust nemen en tijd nemen om van het leven te genieten. ffDoor uw hersenen actief te houden, houdt u uw geest hoger en dat komt door uw lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid. Ouderenzorg wordt niet beter dan dit. Naarmate u ouder wordt, komt u dichter bij familie, vrienden en goede kennissen op het werk. Sommigen van hen voelen niet de behoefte om zo veel voor u te zorgen en dit gebeurt. Afstand houden van artsen zal bepalen wat voor soort zorg u nodig heeft, sommigen zullen u niet om de andere dag zien en natuurlijk een reis om hen te zien, zijn slechts enkele van de dingen waar u aan moet denken. Uiteindelijk zal de ziekte zijn tol eisen van jullie allemaal. Zelfs in de gezondste onder u, is het moeilijk om een vergeten bezoek aan uw vrienden of familie niet te vergeten en zult u zich super schuldig voelen en terwijl u aan de ziekte lijdt, tilt u uzelf niet hoger op of verbetert u uw basis niet. Het beste advies aan iedereen die zich in deze situatie bevindt, is om geen medelijden met jezelf te hebben omdat je niet datgene kunt doen wat je ook moet doen. Het ergste wat je kunt doen is klagen over de dingen die je moet missen of verduren waardoor je hersenen en lichaam nog meer verzwakken. Denk aan de leuke en gelukkige momenten die je in je leven hebt, en aan de dingen die je een ontspannen gevoel geven. Die zullen je allemaal helpen om de zon op je dag te houden en je een glimlach op je gezicht te bezorgen.

Lees meer

Psychogerontologie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.