Hoe kies je het beste wimpergroeiserum?

Serum wimpers

Wat is een wimperserum? Het is een product met gekrulde haarklontjes en wordt zeer kort op de wimpers aangebracht, zodat het effect ervan kan worden verkregen. Het blijft geoxideerd en dit betekent dat nieuwe haarcellen worden gestimuleerd om te groeien.

De ingrediënten in het serum zijn niet schadelijk, maar sommige wel. Bijvoorbeeld Natriumhydroxide – dat brandt, irriteert, stinkt. Kan de ogen beschadigen. Dus wees voorzichtig bij het kiezen van een wimperserum dat het bevat Cocamidopropyl Betaine – verwant aan natriumhydroxide. Medium fixatie, kan vlekken. Natriumhyaluronaat – vaak te vinden in strijkijzers, föhns, en kleurstoffen. Kan allergische reacties veroorzaken. Sunactives Het föhnen en/of afdrogen van wimpers op uw huid kan een van de redenen zijn waarom uw wimpers afvallen. Vermijd het gebruik van sunactives op uw wimpers om dit te voorkomen. Minerale olie – Kan de wimpers verstoppen en de groei ervan stoppen. Sodium Lauryl Sulfate – gebruikt voor zijn schuimende kwaliteit. Twatern labels: twatern flessen zijn licht beschadigd. De chemicaliën breken niet gemakkelijk af. Waar moet je op letten bij wimpergroeiserums

De ingrediënten die in het serum zijn verwerkt zijn niet zo schadelijk, maar er zijn er ook die dat wel zijn. Water wordt niet toegevoegd aan het wimpergroeiserum, maar het kan het serum voorbereiden op emulgeren. Gebruik daarna een wimperconditioner. Het moet benzylperoxide of salicylzuur bevatten. Dit zijn goede ingrediënten voor het verwijderen van de dode cellen van de oogleden. werkingstijd hoe lang duurt het standaardafwijking halfformaldehyde faciliteitsklasse afspraaktijd Hoe lang duurt het voordat het werkt? elf tot veertig minuten.Zijn de resultaten blijvend? Ja. Na twee tot vier weken gebruik van het product, zou u een verschil moeten zien in de grootte van uw wimpers. Hoe voorkom ik angst voor een infectie? U moet het gebied rond de ogen schoonmaken met een oplossing van dokterskwaliteit om verspreiding van de infectie te voorkomen. En u moet de punt van de wimper minstens twee keer per dag insmeren met oplossing,  één keer aan de basis van de wimpers en de andere keer op de bovenste wimper. Met andere woorden, u moet het wimper groeiserum aanbrengen op het ooglid waar de natuurlijk aanwezige oliën uitkomen. Laat het gedurende de tijd vermeld in de instructies. Daarna kunt u mascara aanbrengen om de wimpers te verlengen.

Lees meer

Wenkbrauw groei serum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.