Hoe onderhoud je je nagels?

Biab behandeling

 

Over de sterkte van de binding: De binding van BIAB is bijna even sterk als die van G6. Het heeft een moleculair gewicht van 7,5 mm-7,7 mm. Na een BIAB-behandeling is de nagel tot 12% versterkt.

De tijd die nodig is voor een BIAB-behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Het hangt af van de grootte van het gebied. Kleinere oppervlakken zullen minder tijd in beslag nemen, wat mogelijk is met een snellijm.

Hoe is de behandeling?

Na de BIAB-behandeling wordt de nagel snel gepolijst om de doorbloeding van de nagelriem te stimuleren. Daarna wordt een beschermende oplossing aangebracht. Hierna wordt een beschermend zuur aangebracht en vervolgens wordt een kleurloze, reukloze acetonoplossing rijkelijk op de nagelpunt aangebracht. Het is een prachtige en mechanisch oude kunst van de nagels.

Acryl

Acrylnagel monomeer is het sterkste type kunstnagel. Hij lijkt in het geheel niet op een natuurlijke nagel en kan niet goed tegen water worden beschermd. Mensen die acrylnagels hebben, knippen ze niet. In plaats daarvan gebruiken ze een acrylnagelpen of een nagelborstel die ook wordt gebruikt om patronen in een kunstnagel te tekenen. Een thermodynamische draad wordt gebruikt om ultraviolet licht naar de nageltip te sturen tijdens de uithardingsprocedure.

Als je acryl nagel monomeer gebruikt met een C type lucht dat een soort acryl is dan is de overdracht van ultraviolet licht niet mogelijk. Het enige dat een acryl nagel pen kan garanderen is dat de pigmenten niet zullen worden aangetast door het ultraviolet licht. De kleuren die door de fabrikanten worden geleverd, zijn een functie van de airbrush-technologie. De kleuren zullen bestaan uit een mengsel van zuiver ijzeroxide en het ijzeroxide moet bij een bepaalde temperatuur worden gesmolten. Wanneer het ijzeroxide smelt, raakt het het DNA van het pigment en die kleur wordt overgebracht op het nagelbed. De zwarte kleur van een acrylnagel wordt veroorzaakt door de zuurstof die reageert met de pigmenten.

Andere factoren die kunnen worden aangepakt met acrylnagelmonomeer

De eerste en belangrijkste factor is het merk. Het is aanbevolen dat u uw pigmenten koopt van erkende fabrikanten. Zoek ook naar pigmenten die vrij zijn van schimmel, bacteriƫn en voor altijd. Als de pigmenten niet vers zijn, kunnen ze reageren met de gelicentieerde bestanddelen en een Set-hechting veroorzaken.

De andere gelicentieerde bestanddelen die in acrylnagelproducten worden gebruikt, zijn de nageltips, de basis en de nagelplaat.

De volgende grote factor is het type verbetering dat u wilt aanbrengen. Stel dat je Vitaminen wilt aanbrengen. U moet ofwel acryl nagel soak, acryl nagel pasta of acryl nagel poeder te selecteren. Welke u ook selecteert het zal het beste effect op uw nagels. U kunt ook de hulp inroepen van een van de vele nageltechnici om u te helpen het perfecte product voor uw nagels te kiezen.

Het type acryl dat je kiest zal ook sterk afhangen van je smaak en voorkeur. Sommigen houden van de natuurlijke look en de gemakkelijke verzorging van hun nagels, terwijl anderen iets trendy en leuk willen.

Welke keuze je ook maakt, het belangrijkste is dat je de voordelen kent van zowel natuurlijk als acryl. Dus door het kennen van een paar tips zul je in staat zijn om je nagels te verbeteren en te genieten van de broodnodige voordelen van zowel natuurlijke als kunstmatige.

Het beste aan natuurlijk gaan is dat het altijd makkelijk te onderhouden is.

Het beste aan acryl nagelproducten is de creativiteit die je met je eigen handen kunt doen.

Het beste deel over het gaan met acrylnagels als een fashion statement is dat je er zeker van kunt zijn dat je creatie een succes is.

We hebben geleerd hoe we de schoonheid van zowel naturel als acryl kunnen accentueren. Nu is het tijd om te leren hoe ze te onderhouden.

Dus het is tijd om je eigen stukje kunst te bezitten

Leren hoe je je eigen stukje kunst kunt onderhouden is eenvoudig.Het is essentieel om te leren hoe je je nagels goed kunt onderhouden. Dit zal de levensduur van uw nagels bevorderen en het zal ook verdere vervaging, chippen en barsten van uw natuurlijke nagels voorkomen.

Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden als het gaat om het onderhoud van uw nagels:

Uw nagels moeten schoon worden gehouden. Als u uw handen en nagels niet dagelijks wast, kunt u infecties oplopen die zich kunnen verspreiden naar andere nagels.

ameliadomatoes

as

anssonellery

vakantie

merscha bathsmetics

Nu weet je waar de ophef over gaat, zodat je de best mogelijke kans hebt om die mooie nagels te behouden. Het is ook altijd goed om er op je best uit te blijven zien – dat betekent goed eten, voldoende drinken, voldoende slapen en voldoende bewegen. En natuurlijk, veel water drinken! Als je deze stappen volgt, heb je misschien wel het juiste excuus voor een reisje naar het Caribisch gebied.

Begin met het vormgeven en trimmen van uw nagels met behulp van een nagelvijl vrij.ens met behulp van een emeryringe/scalpelaxy applicator. Geen metaal. hey moeten krassen op uw nagels.

Lees meer:

Rubberbase gellak

primer nagels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.