Hoe praat je met je familielid?

Therapie Helmond

Mijn familielid stemt ermee in mij te informeren over de professionele en sociale kanten van zijn familie. Ik stel voor een afspraak te maken met een anamnesie-deskundige, omdat bij hypnotherapie het geheugenverlies onmogelijk is om de persoon in staat te stellen in de buitenwereld over vroegere gebeurtenissen te praten. Hij vindt een deskundige in het dorp, maar het is onmogelijk een afspraak te maken.

Een suggestie om met mijn familielid te praten over zijn professionele uitstraling van zijn coachingschool bevat een eenvoudige levensfilosofie. Volgens hem is het heel belangrijk om bij een groep te horen, om bij een groep te horen van personen die bij een groep horen, om bij de groep te horen door een groep te maken. Mijn familielid verzet zich tegen dit idee. Hij zegt: het is niet gemakkelijk om tot de groep toe te treden, ik heb geen speciale vaardigheden om tot de groep toe te treden, dat tot een groep behoren belangrijk is voor het beroep. Volgens hem zou hij, wanneer men hem toestaat over zijn beroep te praten, kunnen zeggen dat de suggesties van een of andere Bethlehem-man goed zijn om in het bedrijf een hoog profiel te krijgen. Hij zou niet geïnteresseerd zijn in verplichtingen van het bedrijf dat hem in het kantoor opdrong.

Een suggestie over de arts die mijn familielid zelf had gediagnosticeerd als een gevallene in zijn vakgebied. Hij had hem naar andere specialisten gestuurd waarin hij niet geïnteresseerd was, en in de zoektocht naar een meer geselecteerde professional om de patiënt te analyseren na zijn vrijlating, vond mijn familielid een deskundige die hij nu als een vriend beschouwt. Hij vraagt om een reactie op de verklaring van de arts over het geval van de patiënt. De arts wilde mijn familielid meedelen dat het om een zieke gaat, die niet zal aannemen wat hij heeft voorgesteld, omdat hij een ander kwaad zou kunnen doen. Het advies van een expert is niet juist. De suggestie van de dokter is niet correct. De suggestie van de dokter is niet correct. Mijn familielid heeft geluisterd naar de suggestie van de arts-deskundige en heeft hem niets veranderd, totdat hij teruggaf dat ik de suggestie van de arts had veranderd.

De suggestie van een dokter is een aanbevolen behandeling voor een patiënt. Volgens de suggestie van de dokter, moet de patiënt zijn buik vergroten, tot op het bot. Volgens andere medische deskundigen kon hij zijn buik en de botten voelen om hem te helpen uit te voeren. De dokter dacht dat het zijn afspraak was, dus moest hij vergroten naar zijn volgende dokter. Een soort psychologisch deskundige stelt een patiënt een hypnotherapie voor waarmee hij vertrouwd is. Volgens de arts kan de patiënt hulp krijgen van een andere deskundige op het gebied van hypnotherapie. Mijn familielid kent vele psychische deskundigen die hij kan bezoeken kan met hem proberen, of de arts kan hij vragen naar een andere deskundige. Hij houdt rekening met de sector apersonale vertaalmind therapie. Hij zal vragen om de tijd voor de behandeling en de vergunning om hem in staat te stellen andere professionals in zijn omgeving te bezoeken. Ik ontwikkel hem als een deskundige op zijn gebied wat betreft de behoefte van de patiënt aan behandeling. Een deskundige boekt sneller resultaat dan een niet-deskundige, en een arts geeft meer voldoening.

Lees meer

Coach

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.