Hoe verwijder je een tatoeage?

tattoo sweater

Veel mensen vragen hoe ze een tatoeage kunnen verwijderen en er zijn twee antwoorden. Het ene is om het te laten verwijderen door een professional, zoals een tatoeage verwijderaar of een tatoeage verwijderingscrème. Het andere antwoord is om te zoeken naar een tatoeage verwijderingscrème die is ontworpen om tatoeages op te lossen.

Als u tatoeage-inkt wilt oplossen, gebruikt u ultraviolet lichttherapie (UV-therapie). Dit kan worden gedaan in een kuuroord of in een salon, en wordt gedaan door intens gepulseerd licht (IPL) behandelingen toe te passen op de huid. Het is vergelijkbaar met de manier waarop een laser haartjes verwijdert. Wanneer men een tatoeage wil laten verwijderen, zal de behandeling inhouden dat de FDA de tatoeages als drugs beschouwt en dus een vergunning van een arts nodig heeft om de procedure uit te voeren. Neem extra batterijen mee, zodat als de tatoeageverwijdering mislukt, u terug kunt komen voor een 24 uur durende reparatie. Als u geen spa of salon wilt bezoeken, kunt u de IPL-behandelingen ook thuis laten uitvoeren. Er zijn thuis IPL-apparaten beschikbaar waarmee pigmenten kunnen worden getatoeëerd. Ongeacht of u kiest voor een laser voor thuisgebruik of voor een professionele behandeling, de kosten zijn voor iedereen gelijk. De kosten van een IPL-behandeling thuis zullen ongeveer 500 dollar bedragen voor een thuisapparaat, meer voor een professioneel apparaat. Het kan minder dan $ 250 tot $ 300 voor een thuis laser ontharing behandeling. Er zijn verschillende apparaten die minder dan $300 kosten. Erg handig als u regelmatig naar een spa of salon gaat!

Een blaas- en darmreiniger is een ander product dat zeer geschikt is voor het verwijderen van mee-eters en puistjes. De Brush of Candles heeft 150 tot 200 borstelharen en moet door uzelf worden aangebracht, of in een verpakte dispenser. De BearylashDetangler is het volgende product dat wordt aanbevolen. Ooit gehoord van Dermaglow? Het is eigenlijk bezig met een grote comeback en is in feite goedgekeurd door de FDA. Binnen enkele maanden werden resultaten gezien door de meerderheid van de gebruikers. Het wordt met het verstrijken van de jaren steeds gemakkelijker te vinden. coaten, epileren, waxen, of zelfs sugaring pasta’s om haar te verwijderen is niet altijd voor iedereen het antwoord. Als je niet van harsen houdt, of je er niet prettig bij voelt om het zelf te doen, zijn er een heleboel manieren waarop je tijdelijk of permanent van ongewenst haar af kunt komen. Een goed idee is om met een professional te praten over de mogelijkheden van permanente ontharing. Mannen kunnen zich scheren, zoals elke andere ontharingsmethode, maar er is een breed scala aan producten voor vrouwen en meisjes die speciaal zijn ontworpen voor gladde, wasvrije, schaduwvrije benen die weinig onderhoud vergen. Met de juiste producten kan het niet fout gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.