Hypnotherapie

Hypnotherapie Vlaardingen

Hypnotherapie heeft een Vedische oorsprong. Het komt uit de oude Indiase religie van yogas en wijzen genaamd vidds. Hypnotherapie wordt tegenwoordig gebruikt voor zowel lichamelijke als geestelijke kwalen. Het is effectief bij de behandeling van angsten, stress kwalen, stoornissen en angst, angsten, fobieën, depressie, en gewoonte stoornissen. Met hypnose heb je rechtstreeks toegang tot je onderbewuste geest. Dat is het meest kwetsbare en ongemakkelijke deel van je geest, omdat dit deel alle traumatische, afgewezen en vergeten gebeurtenissen in je leven opslaat. Het laat je zien hoe je geest werkt met de hulp van je onderbewustzijn. Een hypnotherapie kan diep in je onderbewustzijn doordringen en het he programmeren.

Hypnotherapie herbergt drie dimensies om de maximale resultaten te bereiken. Het is gebaseerd op de vijf principes van trance of hypnose. Het is duidelijk dat we allemaal in een trance-toestand geraken, maar meestal doen we dat onbewust. Als ons onderbewustzijn vensters is voor onszelf, dan is de kans groot dat we gedurende een bepaalde tijd niet de meest positieve gemoedstoestand hebben. Als we een bepaald gedrag op zo’n manier willen verhelpen, zullen we behandelen met behulp van hypnotherapie. Deze vorm van therapie, vooral voor patiënten met geestelijke gezondheidsproblemen, is zeer in trek, hoewel de wetten het gebruik van hypnotherapie beperken tot de professionals in de geestelijke gezondheidzorgIk las een artikel van een psycholoog over hypnotherapie en de resultaten die met deze behandeling kunnen worden bereikt. Hij merkte op dat hypnotherapie een onmiddellijk en langdurig therapeutisch effect kan hebben als het aan de juiste persoon wordt gegeven.

Hypnotherapie in India wordt al vele jaren erkend. Er zijn veel onderzoeken op het gebied van hypnotherapie verricht. Men heeft ons gevraagd hypnotherapie te onderzoeken. Dit boek is geschreven als compilatie van enkele van de onderzoeken die door Indiase psychologen naar hypnotherapie zijn gedaan. Het boek, “Hypnosis: How To Unravel The Mysteries of The Mind” werd gepubliceerd in 1997 en staat nog steeds op de bestsellerlijst. Het doel van het programma in hypnotherapie is om uw gewoonten en gedrag te veranderen. Gewoonten die emotioneel zijn belemmeren ons om succes te bereiken in wat we ook doen. Als gevolg daarvan creëren ze spanning, angst en stress. Hypnotherapie kan het antwoord zijn. Het werkt op het veranderen van uw onderbewustzijn om de gewenste veranderingen in uw gewoonten, gedrag en houding te brengen. Hoe kies je een hypnotherapeut? Voor professionele hulp wordt de voorkeur gegeven aan hypnotherapie door een gekwalificeerde hypnotherapeut, een arts of een psycholoog. Het heeft een speciale behandeling voor geesteszieken, geestelijk gepensioneerden, mensen met een allergie. Het is een zeer positieve ervaring en zeer aan te bevelen. Zoek een manier om je onderbewustzijn te bereiken. Hetzelfde als voorheen, je moet gesluierd, geweld en negatief vragen aan een psycholoog of westerse arts voor een speciale behandeling. U kunt de arts vragen om een speciale opleiding in hypnotherapie.

Lees meer

Spirituele winkel

Reiki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.