Wat is geërfd

Auto immuunziekte huid

Waar veel mensen met lede ogen aan denken, is natuurlijk allergie. Het kan gaan om pollen, stof, of misschien zelfs huidschilfers van dieren. Sommige mensen eindigen met chronische laaggradige cantharitis, een ernstige allergische reactie die zeer levensbedreigend kan zijn. Terwijl anderen allergische rhinitis hebben, wat betekent dat ze reageren op dingen die meestal geen allergenen zijn. Elk jaar sterven honderdduizenden mensen aan acute allergische reacties. Veel van deze sterfgevallen zijn het gevolg van een verkeerde diagnose en een verkeerde diagnose.

Dit artikel zal zich richten op misschien wel een van de minst begrepen vormen van erfelijke immuunsysteem stoornis. Deze aandoening heet Sehpsy. Sommige onderzoekers geloven dat het wordt veroorzaakt door een tekort in de cellen die witte bloedcellen produceren. Er is tot nu toe slechts één geval bekend van een natuurlijk voorkomende allergie. In 1997 werd een jonge man uit Minneapolis in het ziekenhuis opgenomen met een zeldzame vorm van leukemie die niet reageerde op conventionele behandelingen. Na 60 dagen van hevige pijn, suggereerden de dokters dat hij misschien een erfelijke auto immuunziekte van het immuunsysteem had. Nadat ze andere mogelijke aandoeningen hadden uitgesloten, vonden ze een zes weken oude huiduitslag. Deze uitslag was identiek aan alle uitslag die eerder was gezien bij een jong Indiaas meisje, Mangal genaamd. De moeder van het meisje merkte op dat haar dochter huilend naar haar toe bleef komen, zelfs nadat ze behandeld was, en dat het enige wat anders aan haar was, was dat ze de immuniteit tegen zonnebrand leek te hebben die een gezonde 19-jarige Amerikaanse jongen zou moeten hebben. Na de huid van Mangal te hebben vergeleken, deelden de artsen haar mede dat zij in geen van beide afwijkingen konden vinden.

MmLoxedarxyaceton is een verdampingsmiddel dat wordt gebruikt om zeer milde infecties te behandelen. Omdat het een zeer hoog succespercentage heeft (83% volgens de Mayo Clinic), wordt aangenomen dat het veel gunstige eigenschappen heeft, waaronder het vermogen om het lichaam te helpen afvalstoffen van het immuunsysteem weg te spoelen. Er wordt gezegd dat het helpt virussen, bacteriën en schimmels te bestrijden, maar het kan ook worden gebruikt om bacteriën te verwijderen. In het geval van seleniumsulfide, dat soms seleniumsulfide wordt genoemd, gaat het om een aromatische verbinding die zwavelmoleculen (selenolen) bevat, die elk een binding aangaan met een zuurstofmolecuul. In tegenstelling tot seleniumsulfide is seleniumsulfide echter niet cholesterolverlagend. Het is een booster van het immuunsysteem die ook als antibioticum kan werken. Bepaalde antibiotica en antischimmelmiddelen kunnen uiteindelijk leiden tot ophoping in de darmen en littekenvorming, zowel door de irritatie als door de immuunreactie. De littekenvorming kan, volgens wetenschappelijke studies, de productie van interferon remmen, het enzym dat antivirale proteïnen produceert. Het resultaat is dat het aantal AIDS-patiënten dat sinds het eind van de jaren 80 elk jaar verdubbelt, veel onderzoekers doet vrezen dat de gewone verkoudheid de oorzaak van de ziekte kan zijn.

Lees meer

Trigger point reset methode

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.