Geestelijke Gezondheid en Geestelijke Gezondheid

Kinesiologie

Sommige methoden worden echter ook gebruikt voor de behandeling van het hele lichaam. Focuspunten, bijvoorbeeld, worden gebruikt bij energiewinning en therapie. Een chakra wordt omschreven als een energiecentrum in het lichaam dat energie opneemt. Deze chakra-centra zijn sterk verbonden met emotionele toestanden. Het is ook algemeen aanvaard dat de meeste chakra’s werkloos zijn in de verbinding met het lichaam of anders losgekoppeld van de ervaringen op het basisniveau van de persoon. Kinesiologie is in feite een vernieuwende manier van denken. Bij kinesiologie-technieken wordt gebruik gemaakt van basisinformatie van het lichaam naar de hersenen. Het Pluspuntensysteem is een van de bekendste systemen in het land. Elk sleutelpunt verhoogt, wanneer het in evenwicht of in harmonie is, de efficiëntie van de persoon om een gewenst niveau van vitaliteit te bereiken. Het wordt aanbevolen dat mensen een of meer gebruikers kiezen die hen op de juiste manier stimuleren.

Ja, het gaat om het gebruik van elektro-ictale signalen in het lichaam. Gezondheidsdeskundigen, waaronder huisartsen, zijn zich er terdege van bewust dat essentiële genezing afhankelijk is van een onderling samenhangende medische reeks van geest-lichaam therapieën. Onderling gerelateerde en externe factoren zijn natuurlijk grootte, gewicht en leeftijd. Daarom moet de optimale benadering van gezondheid een holistische benadering omvatten. Elke persoon heeft verschillende behoeften waaraan moet worden voldaan om een evenwichtige conditie te garanderen. Aangezien het lichaam reageert op de omgeving, kan het tegengaan hiervan op een gezonde en evenwichtige manier worden beïnvloed door een persoonlijk hart, geest en lichaam. Vandaar dat een bepaalde gezondheidstoestand een effect kan hebben op drie gebieden van het leven: fysiek, emotioneel en mentaal. Laten we even stilstaan bij de lichamelijke gezondheid. Die heeft niet alleen invloed op het lichaam, maar ook op de gezondheid in de geest. De concentratie kan erdoor veranderen en de leesvaardigheid van de hersenen kan erdoor worden aangetast.

Emotionele prestaties hebben een directe wisselwerking met gezondheid; psychologische normen, gekneusd gevoel van eigenwaarde, behoefte aan gebeden, zich depressief en ongeliefd voelen, een laag gevoel van eigenwaarde hebben, stemmingsstoornissen en een gescheiden levensstijl, zijn slechts enkele effecten. Een tijd lang tegen het biologische systeem van een persoon ingaan, kan een overeenkomstig negatief effect op de persoon hebben, omdat hij steeds vatbaarder voor ziektes wordt. Het is ook heel gangbaar om te zien dat de ouder wordende gemeenschap steeds banger wordt voor de toekomst. Eigenlijk heb ik gemerkt dat mensen bang zijn voor zowel oud als jong. Hoewel mensen bang worden voor de dood, zijn ze ook bang voor het ouder worden. Het is jammer dat mensen bang zijn voor de toekomst, omdat dit onvermijdelijk zal betekenen dat ze vatbaarder worden voor ziekte en in het algemeen een omhulsel van hun vroegere zelf zullen worden. Mensen begrijpen dat niemand de uitkomst van een bepaalde situatie kan garanderen; er zijn echter manieren om de situatie beter onder controle te krijgen om het geluksniveau van een persoon en van de deelnemers aan een bepaalde situatie te maximaliseren.

Geestelijke gezondheid is een cruciaal aspect van sociale en economische gezondheid. Geestelijke gezondheid is gewoon een stabiele toestand van welzijn. De meeste mensen ervaren het gevoel “depressief” te zijn wanneer zij onder druk staan. De belangrijke verdedigingsmechanismen van de geest vallen uit wanneer men onder stress staat. Jammer genoeg zijn de meeste mensen zich er niet van bewust of ze gestresseerd zijn of niet, wat het vermijdend gedrag van de meeste personen bevordert. Het is belangrijk om het patroon van levensverandering in de geest te herkennen via het zesde zintuig. Een gevoel of herkenning in het lichaam van verzet tegen de huidige realiteit kan aanzienlijk wijzen op de waarschijnlijkheid van een diepgewortelde klacht, of het nu gaat om emotionele, mentale of fysieke, gezondheid. Een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg kan, naast psychologische begeleiding, de geestelijke en emotionele gezondheid verder bevorderen.

Lees meer

Homeopathisch arts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.