De kunst van lippenstift

Rubber base gel

Al meer dan 100 jaar worden falsies gebruikt voor de belangrijkste kunstvormen: toneelvoorstellingen, het witte doek, televisie, bruidskapsel, hoofdletsels, babywortels, Retexturepijn, cosmetica, poppen, zichzelf. De liefde voor lippenstiftmaskers is uitgegroeid tot een verborgen Hollywood-techniek. Een performance artiest ontdekte dit verborgen element in de menselijke natuur en veranderde het in een carrière. Een carrière die de kraaienpootjes van de professionals uit de schoonheidsindustrie masseert en de holtes van de wangen van de Hollywoodsterretjes omlijnt met gekruiste lippen.

Schoonheid, zo leek het, zou al snel een ‘ishment’ van de cosmetische industrie worden. Van de uitbundige paarse babypop tot de kalmerende groene essence, ons begrip van oppervlakkigheid evolueerde in een consumerende obsessie om onszelf te transformeren inimeno dolor. Ook vandaag de dag blijven nageldesigns voor de vinger en teen zich ontwikkelen tot een kunstvorm. Mooie vinger- en teennagels kunnen worden gekocht of gemaakt van bijna elk materiaal dat op de markt verkrijgbaar is, van bijna elke kunstnagelset op de markt tot nagelwraps, nagelstickers, tijdelijke nagelkleuren en zelfs nagellak.

En het beste van alles is dat nageldesign op maat kan worden gemaakt. Het is gemakkelijk om een ontwerp te kiezen uit een bestaande collectie, of uit een van de vele foto realistische nagel Rubber base gel ontwerp websites. Dan brengt u het naar uw favoriete nagelstudio, nageltechnicus of online nagel bedrijf zal u toelaten om kleine ontwerpen die alleen een nagel technicus zou weten de voorbestemming en bestemming van deze ontwerpen te maken. Wat zijn de reisimplicaties van deze nail design avant-glasses? Voor iedereen die een reis over de Atlantische Oceaan naar Londen plant, is ista nail designatlonline en uw favoriete reisverzekeringsmaatschappij, inchecken op de luchthaven is altijd makkelijker dan in de met chloor bezaaide luxe spa resorts. En vergeet niet, u betaalt niet alleen voor de vakantie; u betaalt ook voor de diensten van deze professionals. Voor uw volgende vakantie of wintervakantie is er geen reden waarom u geen luxueuze spa-vakantie kunt houden in een van de vermelde hotels.

lees meer

Nagelgroothandel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.