Hoe je lipliner houdbaar maakt

Permanente make up wenkbrauwen

Welke wenkbrauwcorrectie procedures heb ik nodig? Permanente wenkbrauwcorrectie wordt op een paar verschillende manieren uitgevoerd: met een traditionele (gezette) methode en met een traditionele (permanente) of semi-permanente (tastic) methode. Bovendien wordt na de permanente make-up procedure een aangepaste penseelstreek en -vorm aangebracht op de wenkbrauwzone. Bij een traditionele (vaste) procedure worden de vorm en de kleur van de wenkbrauwen fysiek veranderd met behulp van een formule op basis van was of zonder was. Tijdelijke oplossingen die de wenkbrauwen met kleur en vorm bewerken, kunnen een jaar lang worden gehandhaafd. Deze “shrinkies” zijn verbonden met de oudere pincetten die verbonden zijn met de wenkbrauwhaartjes. Zij worden niet gebruikt als onderdeel van de initiële make-up applicatie, maar dienen als een tweede beste optie of alternatief voor de initiële make-up applicatie. Door een semi-permanente (of semi-plooibare) mode kunnen de vorm en de kleur van de wenkbrauwen naar believen worden veranderd omdat het haar teruggroet. Deze “shrinkies” zullen niet uitvallen en de kleur zal ook nooit veranderen. In tegenstelling tot de oudere pincetten en threading-apparaten, worden ze verbonden met de haren die in het wenkbrauwgebied groeien en geven ze die een nieuwe vorm. Wat is een wenkbrauwborstel?

Het wenkbrauwborsteltje is een klein, strak gevormd borsteltje met stijve haartjes dat wordt gebruikt om kleur aan te brengen op de wenkbrauwen. Het wordt gebruikt door fervente liefhebbers van wenkbrauwmake-up of door degenen die het gewoon leuk vinden. Sommige borstels zijn voorzien van inlining van de haartjes en zijn dus stijf wanneer ze nat zijn, maar worden snel zachter zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggeborsteld. Wat is beter? Leuk, ja. Maar er zijn verschillende soorten borstels voor verschillende doeleinden en verschillende gezichtsvormen. Bijvoorbeeld, Gooi de borstel weg als hij leeg is. De borstel verbranden als hij leeg is, is een fout die veel mensen maken. Dan slaan borstels op: disop coat kwast: Deze gebruik je om poeder of bronzer aan te brengen. Week de borstel in water en gooi hem dan in de droger. Als de borstel droog is, pluis hem dan uit en leg hem op de handdoek. (Overigens is het besproeien van de borstel met water van de Techni’s een goede manier om extra glitters kwijt te raken). Kussenpenseel: Gebruik een cushion kwast bij het aanbrengen van crème of vloeibare foundation. De poederkwast moet groot, zacht en dubbelzijdig zijn. Doop de punt in het poeder en druk het vervolgens in de huid. Maak een uitwrijvende beweging. Als u rimpels hebt, maak dan een zijwaartse beweging. Gebruik anders een horizontale beweging. Blush kwast: Doop de blushkwast in het blushpoeder, en druk deze vervolgens in de blush. Paletteer de kleur op de kwast door van de appeltjes van de wangen naar beneden te strijken. Tik de kwast op de handdoek om het pluis van de haren te verwijderen.

Hoe dan ook, breng blush aan waar de zon op je gezicht schijnt. Hoe voorkom ik dat ik mijn wenkbrauwen te veel doe? Het overdrijven van de wenkbrauwen kan er onhandig uitzien. Daarom moet de nadruk liggen op de eigenlijke haartjes, niet op extra haartjes. Wanneer je een wenkbrauw tekent, verwijder je de haartjes die er zijn en laat je een zeer dunne wenkbrauw achter. Als je het goed doet, vermijd je de dunne lijnen look en geef je een heel natuurlijke look. Hoe zorg ik ervoor dat lipliner lang blijft zitten? Make-up artiesten hebben heel vaak een Say Goodbye to Fat Lip verhaal. Lipliners zijn vaak in een nachtje weg tussen vrienden en pires om ooit een liner te zijn, maar verdwijnen vaak voordat je het huis verlaat. Volg deze stappen om je lipliner lang te laten zitten: 1. tekenen op een nieuwe basis 2. Wanneer u uw liner heeft aangebracht 3. Breng een goed laagje lippenstift aan Je bestaat uit wat je op je lippen doet en maakt het af met lipgloss. De sleutel tot het dragen van geweldige make-up is al de verschillende accenten die je op je gezicht legt. Deze schoonheidstip zal je helpen er als een miljoen dollar uit te zien.

Lees meer

Permanente make up wenkbrauwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.