Hoe kies je een nagelstyliste

Kapper Rotterdam West

 

Harsen is een methode om te ontharen. Vroegste methode van harsen: houten wasstrips bedekt met katoen en gedompeld in hete was. Dit werd op de huid aangebracht en snel verwijderd. De meeste haren vervaagden na het harsen.

houten wasstrips bedekt met katoen en gedompeld in hete was. Dit werd op de huid aangebracht en snel verwijderd. De meeste haren werden na het harsen vervaagd. oude gekweekte parels: parels die voltooid zijn, zijn waardevol. Ze werden in kasten bewaard en gebruikt voor het maken van halskettingen en versiering.

De puimsteen van pearse wordt gebruikt om dode huidcellen en andere onzuiverheden van de huid te verwijderen.

Het wordt voornamelijk gebruikt voor ontharing:

nagelTweezer: Pincetten zijn dunne metalen buisjes met een positieve en negatieve werking. Een pincet grijpt het haar en verwijdert het vanaf de wortel bij de kapper.

het zinken van de pincetuiteinden en -mesjes kneuzingen en irritatie van de omringende huid

Rijgen: Deze methode wordt meestal gebruikt voor het vormgeven van de wenkbrauwen. Dunne draaiende lengtes katoen of draad worden over het gebied gerold en geëpileerd.

Roterende cilinder: Dit apparaat wordt vooral gebruikt voor het vormgeven van de wenkbrauwen. De bewegende delen vangen de haren op en trekken ze eruit.

De verjongende crèmes maken de huid glad en zacht, waardoor ze glad en ontspannen aanvoelt.

goed voor valleien of ruwe plekken, omdat ze verzachtende bestanddelen bevatten die de nagelriemen verzachten.

Hoe kies je een nagelstyliste?

1. Een goede nagelstyliste moet een schoonheidsspecialiste of een eigenaar van een salon zijn, of iemand die een dergelijke zaak heeft gehad.

2. Hij moet met u spreken, om u in te lichten over de details van wat u precies te wachten staat.

3. Hij moet het goedkeuren of goedkeuren dat u het werk laat doen.

4. U zou de afspraak moeten verlaten met de wens dat u meer kennis had over cosmetische ingrepen.

5. Het is belangrijk dat u tijdens uw afspraak de nagelstudio vraagt om u de risico’s, complicaties, waarschijnlijke resultaten en realistische resultaten uit te leggen.

6. Hij moet u laten weten hoe u de nagel moet verzorgen, zodat hij gezond blijft.

7. Uw nieuwe nagel moet volledig droog zijn voordat u begint.

8. Na het werk moet u de nagelstyliste op de hoogte brengen van eventuele beschadigingen, zodat zij deze gemakkelijk kan herstellen.

9. Vraag om een proefsnede, zodat u er zeker van kunt zijn dat het werk naar uw wens zal worden uitgevoerd.

10. Dan bent u klaar om te beginnen. Wanneer u zich klaar voelt, tilt de technicus de nagel voorzichtig op vanaf de basis van de nagel, vrijdags, waarbij hij meestal vanaf de zijkant werkt. Bij het optillen van de nagel, moet het punt waar het de huid raakt glad zijn. De nagelstyliste gebruikt een schepje om de nagel te stabiliseren, zodat hij niet heen en weer schommelt. Vervolgens knipt de nageltechnicus een flapje in het midden van de nagel, om hem open te knippen.

11. Zaterdag is meestal een vrije dag voor het werk. Dus, je slaat de keuken hongerig en Deluxe eetgewoonten over.

12. Bereid je voeten voor op het weekend. Verwijder al uw harde huid en dode huid van de hielen en ballen van elke voet.

13. Draag niet bij elke gelegenheid dezelfde schoenen. Als je weinig tijd hebt tussen evenementen door, laat je schoenen met hakken dan het werk voor je doen.

 

LEES MEER : 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.